ASENNUSPALVELUT

Moottorivaihdot ja -asennukset

Vesivahinko, toistuvat moottoriviat, tehoton moottori. Vaihdamme veneeseesi uuden nykyaikaisen moottorin, edullisesti ja nopeasti. Huollamme kaikki moottorimerkit yli 30 vuoden ammattitaidolla.

Volvo Penta, MerCruiser, OMC

Edullinen: Vaihdetaan vain uusi 6- tai 8-sylinterinen moottorilohko, Longblock, otetaan aiemmasta moottorista kunnossa olevat apulaitteet, huonokuntoiset osat uusitaan. Pitkäikäinen: Bobtail, Vaihdetaan vastaava uusi moottori apulaitteineen. Tehokas: Asennetaan viritysosilla varustettu uusi tehokkaampi moottori. Valitset minkä tahansa edellämainituista vaihtoehdoista, pyydä meiltä tarjous, yllätyt positiivisesti, ja säästät rahaa.

Vetolaite- ja apulaiteasennukset

Vetolaitteen kunto vaatii vuosittaisen tarkastuksen. Kuluvia ja säännöllisesti vaihdettavia osia on runsaasti. Vetolaitteen vikaantuminen johtaa useimmiten matkan keskeytymiseen. Vuosihuollossa vaihdetaan peräöljyt ja rasvataan nivelet. Joidenkin vetolaitteiden peräöljyn vaihdossa on riskinä öljytilaan jääneet ilmataskut jotka johtavat vetolaitteen vaurioitumiseen. Parin vuoden välein on syytä vaihtaa vetoakselin paljekumi ja vesipumpun siipipyörä. Vetoakselin paljekumin vioittuminen saattaa johtaa pahimmillaan veneen uppoamiseen.

Lisälaiteasennukset

Veneen elektroonisten lisälaitteiden määrä kasvaa koko ajan. Laturit, lämmityslaitteet, valaistus, navigointi- ja radiolaitteet yms. Asennamme ja huollamme veneiden sähkölaitteet monivuotisella kokemuksella ja ammattitaidolla.